Introductie
Klantenkring
Werkwijze
Software ontwikkeling
Electronica ontwikkeling
Contact
NCT instruments Products
Onze werkwijze
Een goed product begint met een goed idee. Wij helpen graag om uw idee om te zetten in een tastbaar en vooral goed verkoopbaar product.

Wij gaan daarbij als volgt te werk: wij proberen allereerst door kritische vragen en goed te luisteren een zo goed mogelijk beeld te krijgen wat voor U belangrijk is aan de realisatie van uw idee. Vervolgens maken wij een offerte en een kort plan van aanpak. Indien U akkoord gaat met de offerte, dan gaan wij voor U aan slag.
Tijdens de uitvoer van een project houden wij U regelmatig op de hoogte van de voortgang en de eventuele problemen die wij tegenkomen. We proberen ook diverse demonstratiemomenten in te bouwen 'milestones' zodat de voortgang ook tastbaar is.

Als het project voltooid is dan volgt de oplevering en voeren wij samen met U een acceptatietest uit zodat U zeker weet dat het door ons ontwikkelde product ook doet wat U verwacht.

Uiteraardt stopt het proces daar niet. Onze ervaring is dat een product door vragen uit de markt vaak meerdere verbeterslagen ondergaat. Wij werken mede om die reden altijd met een documentatieset waarin de functie, implementatie en de historie van een project staan omschreven. Deze documentatiesets zorgen ervoor dat projecten die soms al jaren geleden zijn uitgevoerd weer vlot kunnen worden opgepakt.